Sortida jove a PortAventura Halloween

Última revisió 11-11-2019 10:01
11/11/2019

La regidoria d’Infància i Joventut proposa la primera sortida jove a PortAventura Halloween per al dissabte 16 de novembre.

Els i les joves de 14 a 17 anys podran gaudir d’un terrorífic dia al parc d’atraccions per un preu molt econòmic.

La sortida té dos preus, un subvencionat per l’Ajuntament per a joves empadronats/des a Lliçà d’Amunt i un altre per a la resta de joves que també vulguin venir:
- Preu per a joves empadronats/des a Lliçà d’amunt: 30€.
- Preu per a la resta de joves: 37€.
El preu inclou transport en autocar i entrada a Port Aventura, però no inclou l’entrada als diferents passatges de terror que hi ha dins del parc per aquestes dates.

L’autocar sortirà a les 8h de l’Espai Jove El Galliner. La tornada serà en el mateix lloc de sortida aproximadament entre les 21h i les 21:30h.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de novembre personalment a l’Espai Jove El Galliner. Les places són limitades.

Els i les joves menors d’edat hauran de fer arribar a l’Espai Jove El Galliner l’autorització de participació a la sortida, que es pot recollir al Galliner o extreure en format digital de la pàgina web www.espaijovegalliner.cat, degudament emplenada i signada pel pare, mare o tutor/a legal, abans del 8 de novembre. Sense l’autorització signada els i les joves no podran venir a la sortida.

En cas de tenir problemes amb la inscripció a l’activitat o voler més informació, cal contactar amb la regidoria d’Infància i Joventut de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, trucant per telèfon al 93 860 70 01 o escrivint un WhatsApp al 673 93 09 37.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar la sortida si no s’arribés al nombre mínim de participants establert per poder realitzar-la. Si fos el cas, es retornarien els diners.

Sortida jove a PortAventura Halloween
Sortida jove a PortAventura Halloween